OVER ONS

OVER ONS

Van de klas naar de werf

Kristof Duthoit stond jarenlang vol overtuiging voor de klas als leerkracht Elektromechanica maar de microbe om te renoveren en zelf de handen uit de mouwen te steken, werkte aanstekelijk. Met de nodige certificaten op zak richtte Kristof in 2004 The Renovator op. Als meewerkend zaakvoerder voert hij alle renovatieprojecten zelf uit van A tot Z. Schilderen van een tuinhuis of een zolder renoveren? The Renovator levert nauwkeurig werk, altijd.

#vakman #familieman #correctenstipt #rustigeziel #golfer

Persoonlijk en professioneel 

Een kleine of grote renovatie van een studio, appartement, studentenhuis, nieuwbouwwoning, handelspand, horecazaak of bedrijf? The Renovator komt eerst langs om de ruimte te bestuderen en uw aanvraag te bespreken. Alle opties worden op de tafel gelegd, waarna u een heldere offerte ontvangt. Groen licht? Dan komt uw renovatie op onze planning te staan. We streven naar een maximaal resultaat met een minimum aan overlast.

#renovatieadvies #kleinewerken #grotewerken #piekfijnafgewerkt

Alleen of met gepassioneerde partners

De camionette van The Renovator houdt halt in Leuven voor uiteenlopende renovatievragen. Van gyproc plaatsen tot dak isoleren, van laminaat leggen tot elektriciteit vernieuwen en van parket opschuren tot Velux plaatsen. The Renovator is een éénmanszaak maar wanneer uw vraag groter wordt, schakelen we moeiteloos een team van experts in dat dezelfde kwaliteit garandeert. Kristof werkt nauw samen met ervaren schrijnwerkers, loodgieters, tegelzetters en interieurarchitecten. 

#gyproc #isolatie #schilderen #parket #laminaat #elektriciteit 

Heeft u een project voor The Renovator? Wij rollen onze mouwen al op!

Contacteer ons >>

OVER ONS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x