Isolatiewerken Leuven

Isolatiewerken Leuven

Klusjesman voor uw isolatiewerken in Leuven gezocht? Welkom bij The Renovator!


Dé specialist in alle isolatiewerken

Minder energieverlies of minder geluidshinder, daar kan u toch geen nee tegen zeggen? Investeer daarom in de kwaliteitsvolle isolatie van uw woning. Na het plaatsen van isolatieplaten kunt u op uw twee oren slapen in alle ruimtes, van kelder tot zolder.

U zit goed bij The Renovator voor temperatuur- en geluidsisolatie:

  • Dak isoleren en afwerken
  • Zolder isoleren (ook plaatsen Velux-ramen)
  • Muur isoleren
  • Vloer isoleren
  • Plafond isoleren

Isolatiewerken in Leuven op de planning?


Isolatiewerken dak door The Renovator Leuven


The Renovator, ervaren renovatiebedrijf in Leuven

The Renovator is al 15 jaar uw ervaren renovatiebedrijf in Leuven gespecialiseerd in particuliere en professionele projecten van studio’s tot woningen, van studentenhuizen tot handelszaken.

Onze expertise? Gyproc en isolatie plaatsen, elektriciteit vernieuwen, parket renoveren en kleine en grote schilderwerken. Maar, we gaan geen uitdaging uit de weg. Zo nemen we bij een totaalrenovatie ook graag de verlichting voor onze rekening.

Onze passie? Dat is zonder twijfel renoveren met professionele materialen, een persoonlijk aanpak en een perfecte afwerking. Meewerkend zaakvoerder Kristof Duthoit rolt zijn mouwen al op voor uw klein of groot renovatieproject!


Van de klas naar de werf

Kristof Duthoit stond jarenlang vol overtuiging voor de klas als leerkracht Elektromechanica maar de microbe om te renoveren en zelf de handen uit de mouwen te steken, werkte aanstekelijk. Met de nodige certificaten op zak richtte Kristof in 2004 The Renovator op. Als meewerkend zaakvoerder voert hij alle renovatieprojecten zelf uit van A tot Z. Schilderen van een tuinhuis of een zolder renoveren? The Renovator levert nauwkeurig werk, altijd.

#vakman #familieman #correctenstipt #rustigeziel #golfer

Persoonlijk en professioneel 

Een kleine of grote renovatie van een studio, appartement, studentenhuis, nieuwbouwwoning, handelspand, horecazaak of bedrijf? The Renovator komt eerst langs om de ruimte te bestuderen en uw aanvraag te bespreken. Alle opties worden op de tafel gelegd, waarna u een heldere offerte ontvangt. Groen licht? Dan komt uw renovatie op onze planning te staan. We streven naar een maximaal resultaat met een minimum aan overlast.

#renovatieadvies #kleinewerken #grotewerken #piekfijnafgewerkt

Alleen of met gepassioneerde partners

De camionette van The Renovator houdt halt in Leuven voor uiteenlopende renovatievragen. Van gyproc plaatsen tot dak isoleren, van laminaat leggen tot elektriciteit vernieuwen en van parket opschuren tot Velux plaatsen. The Renovator is een éénmanszaak maar wanneer uw vraag groter wordt, schakelen we moeiteloos een team van experts in dat dezelfde kwaliteit garandeert. Kristof werkt nauw samen met ervaren schrijnwerkers, loodgieters, tegelzetters en interieurarchitecten. 

#gyproc #isolatie #schilderen #parket #laminaat #elektriciteit


Heeft u een project voor The Renovator? Wij rollen onze mouwen al op!


The Renovator, isolatiewerken Leuven


Andere specialisaties van The Renovator

Gyproc platen bieden tal van mogelijkheden! The Renovator komt graag langs om de koppen bij elkaar te steken en de juiste toepassing voor te stellen.

Geen plafond te hoog of te schuin voor ons. Geen patroon of print te gek. The Renovator helpt u uit de nood met schilderwerken groot en klein in Vlaams Brabant.

The Renovator is uw elektricien in Leuven die helpt met renovaties en ook langskomt voor kleine elektriciteitswerken. Zowel voor uw veiligheid als voor uw energiefactuur is het ook belangrijk een keuring elektriciteit te hebben.

Parket verdient het om met fluwelen handschoenen aangepakt te worden. Maar ook laminaat wordt in de watten gelegd tijdens een bezoek van The Renovator.

Isolatiewerken Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x