Elektriciteit en verlichting

                          

Elektriciteitswerken

Is uw ruwbouw bijna gerealiseerd of staat u voor een grote renovatie? Dient er een herstelling of aanpassing te gebeuren aan uw elektriciteitsinstallatie? Bent u op zoek naar een specialist van een ventilatiesysteem? Hebt u nood aan netwerk- en/of databekabeling of een alarminstallatie?

In al deze gevallen is de keuze van de juiste vakman  belangrijk voor uw later comfort en uw veiligheid. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met The Renovator uit Leuven voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Wij zijn gespecialiseerd op al deze terreinen en garanderen u dus absolute kwaliteit.

» Gratis offerte elektriciteit


 

Verlichting

Zoals u weet heeft elke ruimte zijn specifieke behoeftes op het vlak van licht. Het soort lampen is belangrijk maar ook de plaatsbepaling van de lichtpunten. 

Bij The Renovator uit Leuven kunt u terecht voor uw ganse binnen- en buitenverlichting. Wij nemen zowel grote als kleine werken aan en installeren diverse modellen en types van verlichting en elektrische apparaten.

» Gratis offerte verlichting

Naast elektriciteit en verlichting bent u bij ons aan het juiste adres voor gyproc, isolatie en schilderwerkenContacteer ons dus vrijblijvend voor advies en een offerte op maat. Bekijk hier alvast onze realisaties om u te overtuigen van ons vakmanschap.